For enkelte kan det være vanskelig å finne frem til det ideelle malerfirmaet. Hvem skal en egentlig kontakte, og hvor skal man begynne letingen? Dersom du befinner deg i Norges særlige trakter, kan kanskje Kristiansand Malermesterlaug være noe for deg.

Kristiansand Malermesterlaug

Kristiansand Malermesterlaug ligger i Ægirs vei 3, bare minutter fra Kristiansand sentrum. Et av firmaene som er lokalisert her er «Maleren Kristiansand AS», et veletablert malemesterfirma. Blant tjenestene dette firmaet tilbyr finner vi blant annet teppelegging, gulvbelegg- og gulvsliping, flislegging, membranarbeid, våtromsarbeid, tapetsering – og selvfølgelig malerarbeid, både innvendig og utvendig, ved sprøytemaling eller ved bruk av tradisjonelle metoder.

En del av Kristiansand Malermesterlaug, firmaet Maleren Kristiansand, har vokst jevnt og trutt over de siste 13 årene – men erfaringen strekker seg lengre tilbake enn det. Kristiansand MalermesteMalermesterlaug rlaug ble dannet den 1. august 1994 da tre selvstendig næringsdrivende, alle med lang erfaring og god faglig bakgrunn i bagasjen, gikk sammen for å starte et nytt firma, som altså fikk navnet «Maleren Kristiansand AS».

Maleren Kristiansand AS er i dag en av de største bedriftene i sin bransje i området. Med 13 ansatte malere og gulvleggere har de økt kapasiteten, og kan vise til mange fornøyde kunder gjennom årenes løp. Oppdragene kommer både fra privatpersoner, det offentlige og selvstendig næringdrivende.

Miljøbevisst

Kristiansand Malermesterlaug fører en miljøbevisst profil, og er klassifisert som en «Miljøfyrtårnbedrift» på grunn av sitt forhold til miljøvennlige produkter. Blant produktene denne bedriften fører finner vi kjente merker som Jotun og Beckers.

Maler- og byggtapetsermestrenes Landsforbund

I tillegg er bedriftene i Kristiansand Malermesterlaug medlem av MLF (Maler- og byggtapetsermestrenes Landsforbund). Dette gir kundene en spesiell betryggelse, da MLF kan gi garanti overfor forbrukerne. MLF tilbyr blant annet medlemsservice og advokattjenester, samt hjelp til å etablere og utvikle bedrifter til blant annet å bli godkjent som lærebedrifter.

Så hvis du er på jakt etter et godt malerfirma, og befinner deg i relativ nærhet til Kristiansand, vet du nå hvilket Malermesterlaug du skal besøke!